Edcamp Montcada i Reixac. El moviment edcamp continua imparable!

Us convidem al primer edcamp que es realitzarà l’any 2017: edcamp Montcada i Reixac! Agafeu la vostra agenda i apunteu: dissabte 21 de gener al carrer Major, 29 de Montcada i Reixac (escola FEDAC Montcada) de 8.45 h a 14 h.

A aquestes alçades ja sabreu què és un edcamp, fins i tot, es probable que molts de vosaltres ja hagueu participat en un! I si no, edcamp Montcada és la vostra oportunitat de fer-ho! És un bon moment per trobar-vos amb gent com vosaltres, apassionats de l'educació, amb ganes de compartir experiències, coneixements i inquietuds. 

Penseu en temes que us agradaria debatre, proposar: pot ser és una pregunta o pot ser una afirmació..., ja que a l’edcamp Montcada tindreu l’oportunitat de conèixer gent nova, crear xarxa i gaudir parlant d’allò que ens fa ballar dia rere dia: l’educació.

De ben segur que serà un dia enriquidor i divertit. Tots aquells que hi participem tenim experiències, situacions, vivències des de diferents perspectives que faran més enriquidores les converses als diferents espais. Veniu a gaudir, veniu a créixer!

Llença’t a la piscina i inscriu-te a l'edcamp Montcada!

Visiteu la web d'edcamp Montcada i participeu al moviment.

L’edcamp Montcada es podrà seguir en directe via Twitter @EdcampMontcada amb els hashtags #edcampMontcada i #edcampCAT.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar