Quatre centres educatius es preparen per entrar a Magnet

La comissió de selecció del programa ‘Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu’ ha escollit quadre centres educatius, que s’estan preparant per a incorporar-se al programa el curs 2022-23:

Un cop seleccionats, aquests centres entraran a l’any 0 del projecte, una fase per validar que els centres tenen les condicions òptimes internes i externes per poder iniciar el seu projecte magnet el curs vinent. En aquesta fase, es fa un assessorament de 15 hores amb l’equip docent per tal d’elaborar una visió compartida a quatre anys vista, es busca la institució partner i la persona formadora que acompanyaran el centre en el desenvolupament del seu projecte, i es fa un treball amb l’ajuntament i la inspecció educativa per garantir que en el municipi es despleguen les mesures d’escolarització equilibrada necessàries per l’èxit del programa. Si algun d’aquests aspectes no es pot concretar dins aquesta fase, caldrà esperar a incorporar aquest centre més endavant.

Els centres que finalment s’incorporin al programa, se sumaran als 33 projectes que actualment ja formen part d’aquest programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Educació, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu
El programa Magnet aplega 33 centres educatius amb un total de 10.168 alumnes i 1.107 docents de 20 municipis de tot Catalunya. El programa Magnet és una oportunitat per a les escoles per oferir un aprenentatge adaptat a les necessitats formatives de l’alumnat en la societat actual, implementant noves metodologies de treball. Amb una formació i acompanyament constants i amb l’aliança amb una institució de prestigi, el centre educatiu avança cap a un enfocament competencial.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar