Bárbara Atie Guidalli

Bárbara Atie Guidalli

Experta en educació per a la salut i la sostenibilitat

Formació

Màster en Història i Cultura de l’Alimentació per la Universitat de Barcelona.

Experiència

Va treballar per més de 10 anys com a investigadora del grup de recerca Observatori de l’Alimentació (UB), en projectes centrats en les pràctiques alimentàries dels infants en diferents entorns alimentaris, sobretot el menjador escolar. Com a consultora independent, així com a Fundesplai i la Fundació Espigoladors, es dedica a la recerca, educació i sensibilització en l’àmbit de la promoció i el dret a l’alimentació saludable i sostenible.

Projectes i publicacions destacades

Ha participat de projectes nacionals i internacionals amb diferents institucions públiques i privades, com ara els projectes europeus EAT:LIFE i EUKI-Bringing Climate Action to the Table, que aborden la relació entre el sistema alimentari global i la crisi climàtica. Ha col·laborat com a revisora de diverses publicacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). És autora de la guia didàctica Donem valor als aliments, publicada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARPA).
Ha participat als seminaris de debat dels capítols de l'Estat de l'educació a Catalunya, Anuari 2024.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar