Mercè Terès

Mercè Terès

Graduada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, m'he desenvolupat en l'àmbit de la comunicació digital en mitjans de comunicació, agències i institucions.

Al llarg de la meva trajectòria, he tingut l'oportunitat de formar parts dels equips de xarxes socials i estratègia digital del Sistema Català de Salut, l'Hospital de Sant Pau i el 324.cat, entre d'altres, on he treballat en el desplegament de grans campanyes de sensibilització, marca i posicionament digital. Sempre entomant els reptes què envolten un context digital en constant canvi i ebullició.

El 2024 m'incorporo a la Fundació Bofill amb la motivació d'impulsar accions comunicatives trencadores i innovadores que contribueixin al debat, a la transformació i a la millora de l'educació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar