Avançar cap a una oferta coordinada de formació permanent del professorat - Bet Madera

  • Data 01/08/2019

Entrevista a Bet Madera, Cap de formació de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, realitzada a Barcelona el 12 de juny de 2019, en el marc de l’acte “Mestres que aprenen: què funciona en la formació permanent del professorat?”.

Bet Madera reflexiona sobre la importància de coordinar els programes de formació permanent del professorat que ofereixen el Departament d’Educació, les universitats i les entitats formadores per tal d’aconseguir un major impacte en la pràctica docent i els resultats dels alumnes.

L’acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

 

Ponent

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar