Comença la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies"

  • Data 18/07/2017

El projecte "Redissenyem la reunió amb les famílies" de la @FundacioBofill ja està en marxa! 30 centres educatius ja han participat en una formació per començar a repensar les reunions que fan a l'inici de curs amb les famílies i estan fent bullir l’olla dins les seves comunitats educatives. Vols saber en què consisteix aquesta crida i com s’està vivint el procés des de dins? T’agradaria conèixer quins consells donen els experts consultats als equips participants a la crida? Què està significant per als centres educatius formar part d’aquest moviment de transformació? Tot això i més ho trobaràs aquí explicat en primera persona!

"Redissenyem la reunió amb famílies" és una crida del projecte EDUCACIÓ DEMÀ en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny de les reunions d'inici de curs, en el que comptarà amb assessors experts en relació família-escola, formació i un kit metodològic específic. 

Si vols consultar tots el materials de la crida i obtenir més informació pots consultar l'espai web del projecte aquí.  

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #ReunióFamílies!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar