JORNADA: El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat - Taula de debat 1 (retransmissió en directe)

  • Data 16/05/2018

Retransmissió en directe de la primera taula de debat de la Jornada "El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat: evidències i propostes".

Taula de debat 1: Avaluar per aprendre: experiències i reflexions

Moderadora: Mònica Nadal (Fundació Jaume Bofill)

  • Neus Sanmartí, Universitat Autònoma de Barcelona. Instruments de regulació i feedback qualitatiu.
  • Àngel Domingo, Subdirector general d'Innovació, Formació i Orientació, Departament d'Ensenyament. Xarxa de competències Bàsiques i avaluació.
  • Sergi del Moral, Cap d'estudis de l'Institut Escola Les Vinyes. La implicació de les famílies en l'avaluació formativa. 
  • Jaume Feliu, Cap d'estudis de l'Institut Salas i Xandri. Les TIC i l'avaluació formativa.

La jornada s’adreça a totes aquelles persones i institucions vinculades al món educatiu i/o interessades a conèixer els límits i les potencialitats de les diferents formes d’avaluació de l’alumnat: administració educativa, equips directius i docents dels centres educatius, AMPA i estudiants, recercadors i recercadores, etc.

La Fundació Jaume Bofill col·laborem amb Ivàlua per a la realització d’aquesta jornada en el marc del projecte ‘Què funciona en educació?’

Més informació:

/projectes/que-funciona-en-educacio-evidencies-la-millora-educativa

http://www.ivalua.cat/

Twitter:

@FundacioBofill 

@Ivalua_Cat  

- #hashtag #EduEvidències.

Ponents

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar