JORNADA: El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat - Taula de debat 2 (retransmissió en directe)

  • Data 16/05/2018

Retransmissió en directe de la segona taula de debat de la Jornada "El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat: evidències i propostes". 

Taula de debat 2: Les proves externes: més enllà de l'avaluació diagnòstica

Moderador: Miquel Àngel Alegre (Fundació Jaume Bofill)

  • Joan Mateo, President del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu. Com apropar l'avaluació diagnòstica a l'avaluació formativa, i viceversa.
  • Xavier Chavarria, Inspector en cap de Barcelona. Limitacions i potencialitats de les proves diagnòstiques per a la millora dels aprenentatges.
  • Raquel Garcia, Directora de l'Escola Joaquim Ruyra; Miquel Charneco, Cap d'estudis de l'Escola Joaquim Ruyra. Com afrontar i utilitzar les proves diagnòstiques en un sentit formatiu.
  •  Xavier Bonal, Universitat Autònoma de Barcelona. Què pot aportar la recerca amb dades estandarditzades a la millora dels centres i del sistema? 

La jornada s’adreça a totes aquelles persones i institucions vinculades al món educatiu i/o interessades a conèixer els límits i les potencialitats de les diferents formes d’avaluació de l’alumnat: administració educativa, equips directius i docents dels centres educatius, AMPA i estudiants, recercadors i recercadores, etc.

La Fundació Jaume Bofill col·laborem amb Ivàlua per a la realització d’aquesta jornada en el marc del projecte ‘Què funciona en educació?’

Més informació:

/projectes/que-funciona-en-educacio-evidencies-la-millora-educativa

http://www.ivalua.cat/

 Twitter:

@FundacioBofill 

@Ivalua_Cat  

- #hashtag #EduEvidències.

 

Ponents

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar