El docent com a arquitecte i dissenyador de situacions d’aprenentatge - Àngels Domingo

  • Data 23/06/2015

L’Àngels Domingo @AngelsDomingo, @PReflexiva en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja com a repte principal transformar la docència d’un model de transmissió a un model de reflexió.

Per a aquesta formadora de formadors, la preparació del docent ha d’estar basada en el seu propi desenvolupament personal i això comporta la competència professional de docent i ens obliga a passar a la pràctica. I com a segon repte planteja consolidar el perfil docent com a facilitador de l’aprenentatge, comparant-lo amb un arquitecte, un enginyer o un dissenyador de situacions on es genera aprenentatge.

Finalment, convida també a les institucions educatives a crear espais de reflexió institucional de manera metodològica per tal de promoure també la millora educativa.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar