El mestre: facilitador d’oportunitats per desenvolupar el potencial dels alumnes - A. de Montserrat

  • Data 04/06/2015

L’Anna de Montserrat @Blanquerna, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja com a repte principal la formació del professorat tenint com a paràmetres l’excel·lència i la qualitat. 

Per a la Vicedegana d’Educació de Blanquerna, l’educació ha d’estar centrada en la persona i al llarg de tota la seva vida, tenint en compte que educar és ajudar a la persona en la seva transformació personal. I per tal d’acompanyar al llarg d’aquest procés, considera que el mestre ha de ser una persona molt treballada a nivell intern i així poder desenvolupar aquest servei. Per a ella el mestre és qui ha de donar oportunitats i crear contextos que garanteixin que els infants i els joves poden desplegar tot el seu potencial.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar