El Passaport Edunauta avança: quatre territoris edunautes que ja connecten oportunitats

  • Data 25/11/2020

Les experiències de La Bisbal d'Empordà, Tarragona, Esplugues de Llobregat i Terrassa.

El Passaport Edunauta és un projecte d’ampliació d’oportunitats educatives i d’acreditació dels aprenentatges fora escola per a infants de 3 a 12 anys, que catalitza i connecta tota la potència educativa d’un territori. És una iniciativa que sorgeix en el marc de l’Educació 360 i que està impulsada per la Cooperativa +Educació i la Fundació Bofill.

S’està preparant el llançament del Passaport a 14 territoris de Catalunya, entre els quals La Bisbal d'Empordà, Tarragona, Terrassa i Esplugues de Llobregat, que ens expliquen en aquest vídeo les seves experiències amb el Passaport.

Aquest vídeo recull els testimonis d’Helena Ganigué, Sònia Geronès i Gislan Karba, de La Bisbal d’Empordà; Jordi Collado Álvarez, de la cooperativa Combinats de Tarragona; Montse Pérez, regidora d'Educació de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat; i Teresa Ciurana, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa.

#PassaportEdunauta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar