Què és Hack the School?

  • Data 22/03/2017

El projecte #HackTheSchool de la @FundacioBofill ja està en marxa! Centres educatius, professionals de l’arquitectura i del disseny han començat a repensar i “hackejar” plegats els seus espais educatius i estan fent bullir l’olla dins les seves comunitats educatives. Vols saber què és Hack the School i com s’està vivint el procés des de dins? T’agradaria conèixer quins consells donen els experts consultats als equips participants a la crida? Què està significant per als centres educatius formar part d’aquest moviment de transformació? Tot això i més ho trobaràs aquí explicat en primera persona!

#HackTheSchool és la primera crida del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny dels seus espais escolars, en el que comptarà amb assessors experts en arquitectura i disseny, formació i un kit metodològic específic. 

Si vols consultar tots el materials de la crida Hack the School i obtenir més informació pots consultar l'espai web del projecte aquí.

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #HackTheSchool!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar