Per què les escoles han de ser un factor d'equilibri davant de les desigualtats en l'àmbit digital?

  • Data 21/12/2023

Kari Kivinen és una referència internacional a l'alfabetització mediàtica i informacional (AMI) a l'entorn escolar. Durant més de trenta anys ha impartit classes i dirigit centres internacionals i multiculturals, a països com Finlàndia, Luxemburg i Bèlgica. Actualment, dirigeix ​​l'ONG finlandesa Faktabaari i ha col·laborat recentment amb institucions com la Comissió Europea i la Universitat de Stanford en guies i documents sobre desinformació i com combatre-la des de l'educació.

L'octubre passat, Kivinen va estar a Barcelona com un dels ponents de la jornada: No m'ho empasso: Construïm espais de confiança mediàtica, organitzada l’HUB, en el marc del projecte Centres Desfake.

En aquesta conversa amb el Laboratori d’Equitat Digital, Kivinen explica per què les escoles han de ser un factor d'equilibri davant de les desigualtats en l'àmbit digital i com els col·legis poden posar fil a l’agulla en l’AMI.

Entrevista: PABLO JIMÉNEZ ARANDIA / Periodista especialitzat en l’impacte social de la tecnologia

Pots llegir-la aquí: https://fundaciobofill.cat/blog/les-escoles-han-de-ser-un-factor-d-equilibri-davant-de-les-desigualtats-educatives-en-l-ambit-digital

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar