L’accés a l’educació al llarg de la vida, un repte de l’administració local - Núria Parella

  • Data 02/06/2015

La Núria Parella @calellaesmes, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja que el principal repte de l’Ajuntament de Calella pel que fa a l’educació al llarg de la vida, és adaptar-la i flexibilitzar-la al màxim en base a les necessitats dels usuaris i usuàries. Aquests perfils són bàsicament 3: formació de joves per intentar que es reincorporin al sistema educatiu; alfabetització de la gent gran i cursos de català, alfabetització i coneixement de l’entorn per a les persones immigrades.

Parella planteja que, com a administració local, coneixen bé les necessitats de la seva ciutadania i del seu entorn i això els ha de fer estar atents a nous plantejaments i a noves propostes.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar