Busquem la superxarxa - Francesc Martín

  • Data 08/01/2021

Francesc Martín, director de l'Escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú i membre de l'equip impulsor de la Xarxa d'Escoles Públiques Inquietes del Garraf (XEPIG), exposa les característiques del que hauria de ser una xarxa "ideal" de professionals i centres educatius, que afavoreixi l'aprenentatge docent i aconsegueixi tenir un impacte positiu en l'alumnat.

Aquesta intervenció va tenir lloc el dia 15 de desembre de 2020, al webinar "Escoles que fan xarxa: com impacten en els aprenentatges de l'alumnat?".

La seva presentació parteix de les evidències recollides a l'informe "Xarxes entre escoles per a la millora educativa. Quines pràctiques són les més efectives?" (Què funciona en educació?, 19) i del debat que va tenir lloc en un seminari amb una vintena de persones expertes i vinculades a les xarxes educatives.

El webinar va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació?”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país. #EduEvidències. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar