La Muriel Casals @omnium @murielcasals en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja com a repte important la necessitat que deixi d’haver-hi interferències polítiques alienes en el que és la política educativa en el sentit noble de l’expressió. Per a ella la política educativa d’un país és el resultat d’una reflexió de la societat, on s’inclouen els polítics i dels experts o pedagogs. El resultat ha de ser estable i perdurable durant un temps.
Catalunya té un sistema educatiu que funciona i que permet que els infants i els joves aprenguin els coneixements propis del currículum i també a viure i a conviure. Per això cal un sistema educatiu on no hi hagi discussions sobre hores i matèries. Aquest és un país de gent preparada que té una llengua que s’estima moltíssim i també en té d’altres com el castellà i l’anglès que també s’estimen i són necessàries per anar pel món.
«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO.
Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.
Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015