Quin repte planteja Hack the School, espais per aprendre i conviure

  • Data 08/11/2016

Com podríem repensar els espais i elements escolars per tal de millorar els aprenentatges dels alumnes i la convivència al centre educatiu? Des de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill us proposem un repte! #HackTheSchool és la primera crida del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny dels seus espais escolars, en el que comptarà amb assessors experts en arquitectura i disseny, formació i un kit metodològic específic. 

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació pots consultar l'espai web del projecte http://www.educaciodema.cat/crides/hack-school.  Si tens dubtes, només cal que ens escriguis a lcampo@fbofill.cat i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Considerem que reflexionar i experimentar amb la reorganització dels espais escolars pot ser un element catalitzador d’un canvi més profund, tant a nivell educatiu (optimització dels aprenentatges) com a nivell comunitari (major implicació, comunicació i involucració d’alumnes, famílies, docents i altres agents a la vida escolar).

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #HackTheSchool

Accediu als diferents materials generats en aquest enllaç:  http://www.educaciodema.cat/crides/hack-school i /projectes/educacio-dema

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar