Mesures de diversificació curricular: què funciona? Evidència internacional - Gerard Ferrer-Esteban

  • Data 23/11/2020

Entrevista a Gerard Ferrer-Esteban, recercador Marie Curie de la UAB i autor de l’informe “Mesures i suports d’atenció a les necessitats educatives i diversificació curricular: què funciona per millorar els aprenentatges i reduir l’abandonament?” (col·lecció Què funciona en educació, núm. 15).

Gerard Ferrer-Esteban explica en què pot pot ser beneficiós per als alumnes un sistema inclusiu que combini diferents nivells i mesures d'atenció a les necessitats educatives i com ha de ser aquest sistema perquè funcioni, segons les evidències internacionals.

Aquesta entrevista va ser realitzada a Barcelona el 27 de novembre de 2019, en el marc de l'acte “Diversificació i inclusió a l’escola: com millorar l’atenció a les diversitats d’aprenentatge?”.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar