Què hem après a la crida Comunitats que Eduquen?

  • Data 25/04/2019

El 30 de novembre de 2018 es va celebrar la Jornada final de la Crida Comunitats que Eduquen a l’Espai 88 del carrer Pamplona 88 de Barcelona. El projecte, situat en el marc del programa Educació 360   ha volgut oferir als impulsors d’iniciatives comunitàries el suport i les eines necessàries perquè els seus projectes impactin més intensament en la millora de les oportunitats educatives en tots els aprenentatges, temps i espais de la vida dels infants i joves.  A la crida es van presentar un total de 111 iniciatives, de les quals es van triar les 30 amb més potencial.

Els equips impulsors dels 30 projectes seleccionats a la crida han participat d’un procés de capacitació i mentoria dirigit a reflexionar i repensar els seus projectes per alinear-los a la perspectiva d’Educació360, educació a temps complet.

Durant la jornada hem compartit les reflexions i aprenentatges que ha generat el procés de reflexió sobre com repensar els projectes comunitaris perquè ofereixin més i millors oportunitats educatives per a tothom?

Més informació d'Educació 360: https://www.educacio360.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar