2. Com funciona l'EDhack Raval?

  • Data 23/11/2017

Vols saber quina serà la metodologia de l'EDhack Raval? Mira el que ens explica l'Héctor Gardó (@hgardo), cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), sobre quines passes es seguiran durant la hackató educativa de l'EDhack Raval (#edhackraval). Oi que serà interessant? Si vols saber més sobre el model vine a l'acte de presentació de l'EDHack Raval el dia 30 de novembre a les 18h de la tarda a l'Institut Milà i Fontanals del barri del Raval de Barcelona. 

L’EDhack consta de 3 moments clau en la creació de solucions:

  1. COnnecta amb persones i amb les seves idees i experiències: fase en la que es creen equips de treball i es delimita el focus del repte que es vol abordar.
  2. COnstrueix els prototips reals que donen resposta al repte d’una manera única: segona fase dirigida al prototipat àgil de solucions o productes viables.
  3. COmparteix les solucions i els aprenentatges: tercera i última fase en la que tots els equips donen a conèixer a la resta de participants les solucions cocreades.

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhackRaval. 

T'hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar