Eric Roig

Eric Roig

Graduat en Mestre d’Educació Primària, és doctor en Educació Física, especialitat de la qual està enamorat. Actualment, col·labora en diferents projectes de recerca vinculats a l’Educació Física i la Cognició. Té experiència docent a diferents escoles així com a professor associat de la Universitat de Barcelona, al grau d’Educació Primària.

L’Eric creu que ens trobem en un moment i context social idoni per ser exigents amb l’educació del futur, centrant la mirada en les persones que canviaran la societat que vindrà. És a dir, les nenes i els nens. Aquesta és una de les principals motivacions que l’han portat a la fundació.

Apassionat per viatjar i descobrir món, a les seves estones lliures gaudeix de l’esport, del cinema, de passejar i de passar el temps en família i amistats.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept