Com facilitem el retorn a l’educació? Les noves oportunitats a la llum de la recerca

Aquest que estàs llegint és el primer monogràfic de Recerca i acció!: un espai dirigit molt especialment a les persones vinculades a l’àmbit educatiu, on aprofundim en resultats de recerques útils per enfortir la pràctica, i parlem d’accions educatives que es consoliden i milloren de la mà de la reflexió, l’avaluació i la recerca. Sempre amb la mirada posada en avançar cap a una educació que assegura oportunitats a tots els infants, nois i noies, i que contribueix a reduir les desigualtats. Aquí t’explico una mica més a fons el que hi podràs trobar.

Ens estrenem preguntant-nos com podem facilitar que els joves que han abandonat els estudis reprenguin el seu itinerari educatiu, amb l’objectiu que gaudeixin de més benestar i oportunitats formatives i laborals. Ens acostem així al món de les noves oportunitats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar