Educació Post 2015: Equitat i qualitat per a tothom
Completat«Educació Post 2015» constitueix un pas més en el camí que es va encetar l’any 1990 a Jomtien, Tailàndia, amb el llançament de la campanya «Educació per a tothom» (Education For All, EFA) sota el lideratge de la UNESCO i que posteriorment va agafar una nova embranzida l’any 2002 amb la campanya pels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (Millenium Development Goals, MDG) impulsada per l’ONU.
Per dur a terme aquest propòsit, «Educació Post 2015» va realitzar una àmplia convocatòria als actors educatius de Catalunya per tal que presentin les seves reflexions sobre els objectius prioritaris de l’educació per al canvi a la nostra societat i al món el els pròxims 15 anys, a través de publicacions en diferents mitjans i formats, al blog del projecte.
Tot això possibilitarà un diàleg a la comunitat eductiva de Catalunya sobre com millorar els processos d’aprenentatge, l’organització del sistema educatiu i la interacció entre els diferents agents educatius enllaçant amb els debats internacionals.
Publicacions
Video
No t’ho perdis
Una clau d’èxit: Projectes significatius a centres que fomentin sentit de pertinença - J. Plancheria
Equitat i aprenentatge per a la vida, amb la infància i la joventut com a centre - Xavier Masllorens
Actes
Actes anteriors
-
Presentació i debat del nou informe de la UNESCO “Rethinking Education”
Presentació i debat del nou informe de la UNESCO “Rethinking Education”...
Repensar l’educació: Vers un bé comú mundial?
14/07/2015 15:00h - 17:00h
La Pedrera
Més informació
Notícies
Estigues informat
Coordinació
Coordinadors del projecte
Equip
Equip del projecte
-
Samuel Blàzquez
Llicenciat en antropologia i geografia per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Gestió de la ciutat i postgrau en Sistemes d’Informació Geogràfica per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i estudis en Enginyeria tècnica Informàtica de Sistemes. Ha participat en diverses recerqu…
Veure’n més
-
Elena Caballé
Tècnica de projectes
Estudis de Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona i Tècnica de Grau Superior en Administració i Comerç. Amb àmplia experiència en el disseny, coordinació i organització de projectes i programes formatius i divulgatius. Ha estat durant 18 anys gerent de l’Àmbit d’Investig…
Veure’n més
-
Rodrigo Prieto
Doctor en Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Comunicació Social de la Universitat de Santiago de Chile. És soci fundador i Director de Continguts de l’Institut Diversitas. També és professor de la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés …
Veure’n més
-
Nil Barutel
Estudiant del màster en Polítiques Públiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Becat pel Conservatori de Birmingham (Anglaterra), va graduar-se en Arts de la Música al Conservatori Reial de Brussel·les (Universitat Erasmus), en l’especialitat de violí, alhora que adquiri…
Veure’n més
-
Xavier Bonal
Xavier Bonal i Sarró, és Catedràtic de Sociologia al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Special Professor of Education and International Development a la Universitat d’Amsterdam. És director del Grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials (…
Veure’n més
-
Antoni Verger
Antoni Verger i Planells, Catedràtic de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador ICREA Acadèmia en els àmbits de la política educativa i de l’educació comparada. És editor principal de la Journal of Education Policy i del World Yearbook of Education. Coordina el Màster E…
Veure’n més