Devices, connectivity, guidance and basic training are not enough to ensure that the digitalisation of education promotes more effective learning and bridges the digital gap. This is why pedagogical designs are needed to help teachers and schools apply digital technologies with active and competent methodologies.
Miquel Àngel Prats
Miquel Àngel Prats, mestre, psicopedagog i Doctor en Pedagogia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.
Actualment, és professor titular de Tecnologia Educativa i investigador responsable de la línia eduTIC del Grup de recerca consolidat PSiTIC (Pedagogia, Societat, Innovació i TIC) de la FPCEE Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Durant la seva vida professional, ha compaginat l'activitat acadèmica universitària amb l’activitat divulgativa en diferents mitjans de comunicació. Ha estat director del CETEI de la Fundació Joan XXIII (2008-2011) i de les cinc primeres edicions del ITworldEdu Summit (2008-2012), així com vocal de Comunicació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (2006-2008).
L'any 2020 va ser guardonat amb el XXXè Premi Joan Profitós d'Assaig Pedagògic amb l'obra: 10 lliçons per a un ús ètic, saludable i responsable de les tecnologies digitals.
Publications and videos
Related content
Events
It has been part of the following events
-
Connectar talent pot transformar l’educació?
Connectar talent pot transformar l’educació?
Nou projecte de la Fundació Jaume Bofill per a innovadors educatius. El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i...
29/09/2015 16:00h - 18:00h
MACBA
More information
News
Be informed