La història explicada pels seus protagonistes

La història explicada pels seus protagonistes

Fathia Benhammou
"Perseverant convençuda de que l’educació és la clau"

Fathia Benhammou

Mestra especialitzada en educació infantil per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en exclusió social diversitat cultural i intervenció socioeducativa a la Universitat de Girona (UdG).

Té una llarga experiència en el treball social i educatiu amb adolescents d’origen immigrat i també en el disseny, lideratge i gestió de projectes d’intervenció amb joves en situació de risc.

La militància en entitats del tercer sector a favor dels drets de les persones d’origen immigrat, i especialment els de les dones, i la seva inquietud per la integració de les noves generacions a Catalunya, han estat cabdals en la seva trajectòria professional. Ha estat autora de diversos articles sobre la matèria i ha fet nombroses conferències i cursos sobre immigració i gestió de la diversitat a les aules i als espais de lleure educatiu.

A la Fundació ha estat responsable del programa Entrecultures des del 1998 al 2010 i directora de l’àrea de programes des del 2011 fins al juliol del 2019. Des del 2011 ha estat membre de l’equip directiu. Al setembre de 2019 comença una nova aventura dirigint l’Aliança Educació 360 amb la ferma convicció de que cal incrementar les oportunitats educatives de tothom connectant temps, espais i agents educatius.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar