Fundació Bofill

Vota educació

per canviar-ho tot!

Obert

Les eleccions catalanes al Parlament de Catalunya arriben en un moment clau per al futur de l’educació del país. Mentre l’infrafinançament crònic de l’educació encara no s’ha revertit, un sistema educatiu que s’ha sostingut pel sobreesforç de docents i equips directius ha de fer front ara a les conseqüències d’unes desigualtats socials profundes.

L’educació fa front a múltiples reptes molt rellevants imprescindibles d’abordar. Començant per un greuge com és l’escola inclusiva, la presència del català a l’escola, la caiguda de resultats, l’abandonament escolar o la desaparició de les biblioteques escolars, entre molts d'altres. A les portes d'unes eleccions al Parlament, creiem que és imprescindible situar la lluita contra les desigualtats educatives al centre del debat polític i públic i hem publicat el document “La legislatura de l’educació: reptes i propostes per millorar l’equitat educativa”, que es concentra en aquelles prioritats que tenen a veure directament amb les conseqüències col·lectives de la falta d’equitat a l’educació.

Ens ajudes a fer que els partits es comprometin amb l’equitat educativa?

Ha arribat l’hora de prioritzar reptes com l’abandonament escolar, la segregació, les desigualtats en l’accés a oportunitats educatives fora l’escola, la recuperació dels aprenentatges o un millor finançament, entre d’altres. I per això et demanem que ens ajudis a fer arribar al màxim de persones la importància que els partits polítics es comprometin a lluitar contra les desigualtats i avançar cap a l’equitat educativa.

Votis el que votis, Vota Educació!

Video

No t’ho perdis

L'educació a debat. El futur educatiu del país, en clau d'equitat

Actes

Actes anteriors

Coordinació

Coordinadors del projecte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar