María  Segurola

María Segurola

Graduada en Periodisme (Universidad CEU San Pablo) i màster en Polítiques Públiques i Socials (Johns Hopkins University i Universitat Pompeu Fabra). Compta amb experiència com a periodista a mitjans informatius i al món de la comunicació corporativa. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment a la Fundació Bofill, on s’ha especialitzat en les polítiques contra la segregació en l’àmbit municipal i actualment porta el projecte DeSegregAcció.

S’ha especialitzat en aspectes com l’anàlisi de dades, el seguiment de polítiques públiques i el disseny d’estratègies d’incidència. És autora de guies i informes sobre polítiques d’'escolarització equilibrada i ha participat com a ponent en diverses comissions i formacions sobre la matèria.

Projectes

Involucrats a la iniciativa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar