14/10/2021
18:00h - 20:00h

Com impulsar la transformació digital de l’escola

Nau Bostik. C/ Ferran Turné, 1-11, Barcelona Veure mapa
  • Com s'han d'utilitzar les tecnologies digitals per millorar les activitats a l'aula? Com acompanyar l'alumnat perquè sigui competent digitalment? Com es preparen i què necessiten les docents i els centres per educar digitalment?

Amb la pandèmia s’ha fet una gran inversió per garantir dispositius i connectivitat a les escoles i formar als docents. La digitalització accelerada ha exigit un sobreesforç als centres i als docents, que han trobat solucions creatives i flexibles en un context molt advers. Ara tenim el repte d’avançar en aquest procés de transformació digital de l’educació.

Descarrega l'informe Educació híbrida: Com impulsar la transformació digital de l'escola

Ja sabem que amb dispositius, connectivitat, orientacions i capacitacions bàsiques no n’hi ha prou per assegurar que la digitalització serveix per millorar els aprenentatges i reduir les bretxes digitals. Per això, cal que posem la mirada una mica més enllà i pensem què hem de fer per aconseguir que la digitalització sigui una eina per avançar cap a una educació de més qualitat i inclusiva.

Però, com? Què hem après d'aquesta experiència de digitalització forçada? El dia 14 d’octubre et convidem a participar i debatre-ho a la jornada Com impulsar la transformació digital de l’escola:

PROGRAMA

17.30 h a 18 h. Arribada, lliurament de l'informe i altres materials, amb regal sorpresa. Agafarem forces berenant una mica.

18 h a 19 h. Com impulsar la transformació digital de l’escola?

19 h a 20 h. Sales paral·leles de debat

  • Com utilitzar les tecnologies digitals per millorar les activitats a l'aula?
    Amb la participació de: Pilar Gargallo (Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya-FMRPC), Albert Sangrà (UOC) i Jordi Simón (Blanquerna, Ramon Llull).
    Dinamitza: Miquel Àngel Prats

Com acompanyar l'alumnat perquè sigui competent digitalment?

Com es preparen i què necessiten les docents i els centres per educar digitalment?

Si ets docent o formes part de l’equip directiu d’un centre educatiu, ets un/a tècnic/a, expert o t’interessen aquests temes, inscriu-te a la jornada i vine a reflexionar i compartir experiències, reptes i coneixements sobre la digitalització educativa. 

T’hi esperem!

Documents relacionats:

Com impulsar la transformació digital de l’escola
a
Nau Bostik. C/ Ferran Turné, 1-11, Barcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar