Crisi, desigualtats i benestar vulnerable (PaD)

Completat

La recerca reflecteix l'alta mobilitat social entre pares i fills del període 1955-2005 així com el paper clau de l'educació per afavorir el moviment de classes. Uns resultats que contrasten amb l'anàlisi de les dades 2003-2009, a on, un cop esclatada la crisi l'any 2008, s'evidencia el fre a la mobilitat social, l'empobriment i la vulnerabilització d'un important nombre de catalans.

En aquesta recerca, realitzada en base a les dades del Panel de Desigualtats Socials a Catalunya (PaD), se sintetitzen els principals resultats de la recerca continuada sobre mobilitat social publicada en tres volums a la col·lecció Polítiques: 

Crisi, trajectòries socials i educació. Anàlisi longitudinal del PaD (2003-2009). Anàlisi del període 2003-2009 (2012) i Educació i mobilitat social a Catalunya (2011, volums 1 i 2).

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar