Polítiques de formació professional i ocupació a Catalunya
CompletatEn el marc del projecte Formació Professional i Ocupació a Catalunya s'ha realitzat una recerca sobre l’estat de la Formació Professional a Catalunya. A la recerca es fa una revisió dels indicadors des d'una perspectiva comparada i internacional per tal d'aportar dades i evidència que són particularment rellevants per l'FP a Catalunya. La recerca desmenteix alguns tòpics sobre l'FP i aporta coneixement útil a la millora del model actual d'FP.
Les propostes i recomanacions permeten desenvolupar una estratègia de mobilització dels principals agents educatius a partir de recomanacions polítiques i una agenda d’acció i recerca que permeti continuar aprofundint en aquest àmbit tradicionalment oblidat pel sistema educatiu i del que encara disposem de poca evidència empírica.
Publicacions
Actes
Actes anteriors
-
Quin és el futur de l'FP a Catalunya? Reptes i dilemes des d'una mirada internacional
Quin és el futur de l'FP a Catalunya? Reptes i dilemes des d'una...
Quines són les necessitats de la Formació Professional?
11/06/2014 16:30h - 16:30h
Col·legi d'Advocats de Barcelona (Auditori de la 8a planta)
Més informació
Notícies
Estigues informat
Coordinació
Coordinadors del projecte
-
Fathia Benhammou
Directora de programes
Mestra especialitzada en Educació Infantil per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Exclusió Social, Diversitat Cultural i Intervenció Socioeducativa per la Universitat de Girona (UdG). Té una llarga experiència en el treball social i educatiu amb adolescents d’origen immigrat…
Veure’n més
-
Marta Arànega
Marta Arànega, coordinadora de les primeres i segones jornades d'Educació Avui (2012-2014, respectivament).
Veure’n més
-
Anna Jolonch i Anglada
Anna Jolonch i Anglada, doctora en Educació per la Universitat de París VIII i va exercir com a cap de recerca de la Fundació Jaume Bofill.
Veure’n més
-
Òscar Valiente
Òscar Valiente, sociòleg. La seva especialitat acadèmica és la Sociologia de la Política d'Educació i treballa en els àmbits internacional i de política comparada. Du a terme investigació quantitativa des de la perspectiva de l’economia política crítica. Els seus interessos de recerca inclouen la …
Veure’n més
-
Paula Veciana
Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Estudis Internacionals per la Universitat de Barcelona (UB) i en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en el sector social. Ha tr…
Veure’n més
Equip
Equip del projecte
-
Isabel Guzmán
Veure’n més
-
Rosario Scandurra
Rosario Scandurra és llicenciat en Ciències Polítiques, màster en Polítiques públiques i socials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Johns Hopkins University i becari predoctoral FI en la Universitat de Barcelona (UB).
Veure’n més
-
Adrián Zancajo
Investigador Ramón y Cajal al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus àmbits d’especialització són la política educativa, les desigualtats en l’àmbit educatiu i la planificació educativa.
Veure’n més
-
Àngel Tarriño
Àngel Tarriño és llicenciat en Ciències polítiques (UPF), Màster en Investigació Demogràfica (UAB) i postgrau en Govern Local (UB), especialista en temàtiques educatives (en especial en Formació Professional), en Demografia de l'Educació i Mercat de Treball. Col·laborador habitual de diferents o…
Veure’n més