Municipis contra l'abandonament: la clau en l'orientació i en les dades

Et presentem els continguts del tercer monogràfic de ‘Recerca i acció!. Aquest és un espai dirigit molt especialment a responsables i entitats dels ens locals que treballen en l’àmbit de l’orientació educativa i professional, un espai on volem compartir resultats de recerques aplicades i exemples d’accions i programes d’orientació que han incrementat el seu impacte gràcies a l’evidència i l’avaluació. Aquí t’expliquem el tipus de contingut que hi podràs trobar.

En aquest monogràfic parlem de les característiques que l'evidència assenyala com a determinants per a l'efectivitat dels programes d'orientació, amb un focus especial en les iniciatives liderades des de l’àmbit local i en les claus del seu impacte en la reducció de l’abandonament educatiu prematur.

📩 Vols rebre el següent monogràfic al correu? Subscriu-te al butlletí!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar