Professorat i centres amb altes expectatives. Què ens diu la recerca i com dur-ho a la pràctica?

Et presentem els continguts del segon monogràfic de ‘Recerca i acció!. Aquest és un espai dirigit molt especialment a les persones vinculades a l’àmbit educatiu, on volem compartir resultats de recerques aplicades i exemples d’accions i programes educatius que han incrementat el seu impacte gràcies a l’evidència i l’avaluació. Aquí t’expliquem el tipus de contingut que hi podràs trobar.

Aquest cop volem parlar d’allò que ens diu la recerca i l’experiència pràctica al voltant dels impactes que poden tenir les expectatives del professorat en les oportunitats educatives del seu alumnat. I oferim reflexions i arguments per respondre a la pregunta: quines accions i programes funcionen per millorar aquestes expectatives i avançar cap a una pràctica educativa més inclusiva?

📩 Vols rebre el següent monogràfic al correu? Subscriu-te al butlletí!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar