Crida Escola Nova 21

 

Actualitzar disruptivament un centre educatiu no és senzill.

És un repte complex i estimulant alhora. El Programa Escola Nova 21 vol acompanyar i capacitar els centres i els seus equips per dur a terme aquesta transformació.

Transformar un centre educatiu no és senzill. És un repte complex i estimulant alhora. Cal tenir una visió de quin centre volem esdevenir, assumir un marc coherent amb el propòsit de l'educació i organitzar el centre i les seves pràctiques educatives en funció d'aquest propòsit compartit.  Cal compartir aquesta visió i coresponsabilitzar tota la comunitat educativa, generar il·lusió i compromís, establir aliances, formar-nos i capacitar-nos per dur a terme aquesta transformació amb garanties.

El Programa Escola Nova 21 vol acompanyar i capacitar els centres i els seus equips per dur a terme aquesta transformació. Vol fer-ho aprofundint en el propòsit de l'educació i en el coneixement de què és una escola avançada, quines són les metodologies que es fonamenten en el que ja sabem sobre l'aprenentatge i quines etapes cal anar superant per a fer un canvi efectiu i durador. 

Escola Nova 21 vol recolzar durant tres cursos lectius aquest procés de transformació profunda, sistemàtica i planificada. Fer-ho amb la complicitat i recolzament de centres de referència educativa que ja porten a terme pràctiques educatives avançades i que són agents de canvi que us poden orientar. Fer-ho assessorant i formant equips directius i mestres i professors. Compartint espais, presencials i en línia, de coneixement i formació. Fer-ho en aliança amb col·lectius i institucions de tot el país que comparteixen aquest desig de transformació de l’educació catalana.

Si considereu que el vostre centre troba sentit a aquest esforç sostingut, s'il·lusiona en un nou horitzó educatiu per als nois i noies de la vostra escola o institut, incorporeu-vos a aquesta onada de transformació. Compartiu amb nosaltres i 200 centres educatius de Catalunya aquest objectiu, fent el camí plegats. 

Hem obert una crida oberta per a seleccionar 30 centres educatius a qui acompanyarem intensament en el seu procés de transformació. Si voleu fer aquesta actualització disruptiva del vostre centre, volem comptar amb vosaltres!

Abans de prendre cap decisió, us caldrà aprofundir més en què significa aquesta transformació i com poder-la dur a terme. Exploreu a fons l’espai web www.escolanova21.cat , descarregueu i compartiu amb els vostres equips aquest coneixement. Si ho considereu necessari, veniu a la jornada que hem preparat per als equips directius, que tindrà lloc el 21 de maig al CosmoCaixa de Barcelona.

Sigueu benvinguts al Programa Escola Nova 21, una aliança per un sistema educatiu avançat.

Més informació aquí.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar