Roda de premsa. Escola Nova 21. La Diputació de Barcelona, nou promotor del programa Escola Nova 21

El programa Escola Nova 21, juntament amb la Diputació de Barcelona, us han convocat a la presentació a la premsa de l’acord amb el món local per contribuir al canvi durant el propers tres anys del model educatiu de les escoles que han demanat sumar-se a aquesta iniciativa. Després que la resposta de gairebé mig miler de centres superés les expectatives de la crida oberta, el programa Escola Nova 21 i la Diputació de Barcelona anunciaran un nou model de xarxes territorials d’innovació compartida que se sumarà al treball de canvi de les escoles.

La trobada s'ha fet dimarts 27 de setembre, a les 16 h, al vestíbul principal de l’edifici Can Serra, seu de la Diputació de Barcelona, a la Rambla de Catalunya, 126, de Barcelona.

A la presentació a premsa hi han participat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, i el director del programa Escola Nova 21, Eduard Vallory, i hi han assistit representants de les entitats promotores de la iniciativa.

Presentació a la premsa de l’acord que possibilita el canvi educatiu a les escoles que s’han volgut sumar a Escola Nova 21 

Data: Dimarts 27 de setembre

Hora: 16 h.

Lloc: Vestíbul principal de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126; Barcelona)

(durant la presentació s'ha lliurat un dossier de premsa)

Per a més informació, podeu contactar amb David Pérez, coordinador d’Escola Nova 21, tel: 934 588 700, o bé 670 516 347.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar