Quin és el marc comú d’escola avançada? T'hi apuntes?

Una escola avançada és aquella que és capaç de replantejar-se el projecte educatiu i la pràctica educativa quotidiana per respondre als desafiaments de la societat actual. I ho fa a partir d’un marc definit per quatre vectors interrelacionats:

  • Un propòsit educatiu orientat a proporcionar competències per a la vida.
  • Pràctiques d’aprenentatge fonamentades en com les persones aprenen.
  • Mecanismes d’avaluació per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències.
  • Una organització escolar autònoma, oberta, i amb capacitat d’actualitzar la seva acció educativa.

 

Escola Nova 21 es proposa generar un ecosistema educatiu avançat que creixi i ajudi el conjunt del sistema a canviar. I ho farem acompanyant i capacitant els centres i els seus equips per dur a terme aquesta transformació.

Si el teu centre educatiu vol formar part d’aquesta onada de canvi, descarregueu-vos les bases de la crida oberta i envieu el formulari de sol·licitud abans del 15 de juliol de 2016.

Si vols més informació i seguir l’actualitat del programa, visita el web Escola Nova 21, subscriu-te al butlletí, i segueix-nos al Twitter: @escolanova21  #escolanova21.

Més informació aquí.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar