Mig miler de centres educatius es comprometen pel canvi sumant-se al programa Escola Nova 21

  • El 30 de setembre de 2016 s’indicarà quins dels 487 centres s’incorporaran al programa, dissenyat per a 200, i s’està treballant perquè cap centre que vulgui canviar es quedi sense poder fer-ho.
  • El programa ‘Escola Nova 21’ vol contribuir a l’actualització disruptiva del sistema educatiu amb un pla pilot de canvi de tres anys

Quatre-cents vuitanta-set centres educatius de tot Catalunya han acordat incorporar-se al programa Escola Nova 21 a través de la convocatòria pública oberta fa menys de tres mesos i que es va tancar divendres passat. Aquests centres, que apleguen 228.537 infants i joves, representen un 15,72% del total de centres amb educació obligatòria, el que suposa una mobilització sense precedent pel canvi educatiu.

Tots aquests centres han aprovat la participació per majoria dels seus claustres i dels seus consells escolars, el que ha generat un debat sobre el canvi a moltes més escoles. Abans, més de 1.200 membres d’equips directius van passar pels setze tallers organitzats pel programa en sis jornades a diferents ciutats, per estar segurs que tot centre que ho sol·licités pogués conèixer a fons el canvi que es proposa i veiés si el volia començar ara.

Per a més informació, descarregueu-vos el document de la Nota de premsa.

 

 

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar