Convocatòria de premsa. Simposi sobre canvi educatiu

Us convidem a cobrir el Simposi sobre canvi Educatiu que el programa Escola Nova 21, juntament amb la UNESCO i la OCDE, organitza aquest dimecres 23 i dijous 24 a l’auditori del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.

El simposi serà inaugurat el dimecres a les 9h. pel conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva, el rector de la UPF, Jaume Casals, i la vicerectora de Recerca de la UOC, Marta Aymerich, junt amb una conferència inaugural de l’exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza. La cloenda del simposi anirà a càrrec de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i es farà el dijous a les 17h.

Simposi sobre canvi educatiu

Data: Dimecres 23 i dijous 24 de novembre

Hora. 9 h.

Lloc: Auditori del campus de la Ciutadella de la UPF, c. Ramon Trias Fargas, 25, Barcelona. (aquesta tarda enviarem un dossier de premsa)

Per a més informació, contacteu amb Elena Caballé, tècnica del simposi, o amb David Pérez, coordinador d’Escola Nova 21; tel: 934 588 700, o bé 670 516 347.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar