Cicle: Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat

Completat

El projecte Què vol dir ser mestre avui?, impulsat en col?laboració amb la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRP), s'interroga sobre el rol del mestre, la naturalesa de la seva funció social i del seu compromís. El projecte s'inicia amb el cicle de debats “Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat” que es realitza en paral?lel a l’emissió de la sèrie “Mestres” de TV3, i dóna continuitat a les reflexions plantejades al document "El compromís ètic del professorat", elaborat per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

Els debats permeten parlar dels valors de la tasca d’educar i reflexionar al si de la comunitat educativa al voltant de la funció social del professorat i del seu compromís ètic professional. Es realitzen 10 debats, l’endemà de l’emissió d’un capítol de “Mestres” per TV3, en una ciutat diferent de Catalunya, i compta amb mestres que han participat al programa, mestres membres del moviment de renovació pedagògica territorial i persones estudioses de cadascun dels temes. La riquesa de les aportacions i dels debats del cicle es recull en la publicació d’un llibre coral, elaborat a partir dels valors que aporta el treball en xarxa, amb una missió comuna: l’aportació d’elements per a l’anàlisi, la reflexió i el debat sobre la realitat i els reptes de les mestres i els mestres avui.

#sermestreavui #mestrestv3 #mestres

Video

No t’ho perdis

9è Debat: Com es pot treure el millor de cadascú?

Resum 8è Debat: Com s'ha d'implicar el professional en la tasca educativa del centre?

Qui ha de promoure el compromís del professorat?

4t Debat: Com potenciar el gust per aprendre?

Resum 10è Debat: Educar ensenyant, entre els valors i les virtuts

Resum 6è Debat: Com entendre i gestionar la diversitat multicultural i la interculturalitat?

7è Debat: Quins lideratges cal promoure en el professorat i l'alumnat?

Qui ha de promoure el compromís del professorat? (resum)

Actes

Actes anteriors

Equip

Equip del projecte

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar