100 dies per afrontar els reptes educatius

L’educació és, sens dubte, la millor via per enfrontar els reptes de país i construir alhora un futur més equitatiu i amb més oportunitats. En els darrers anys, els ajuntaments han fet molt bona feina en matèria educativa i l’educació ha esdevingut un instrument cabdal per a la formació de les persones i en la construcció de comunitats més cohesionades i justes per a tothom. Cal que el món local continuï treballant en aquesta línia per aconseguir que 2023-2027 sigui el mandat de l’educació. 

Per això, és imprescindible que durant els 100 primers dies de govern es duguin a terme les accions educatives més ambicioses que els partits hagin dut als programes.

Ara bé, quins són els passos a seguir? Quines són les prioritats més urgents? La Fundació Bofill ha ideat la guia “L’educació que t’acompanya”, un full de ruta per regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses on s’identifiquen els 8 desafiaments educatius més rellevants actualment, que es concreten en 19 propostes aterrades i assolibles per tal que els municipis puguin fer front als principals reptes educatius. 

A continuació recollim un seguit de materials i articles que ajuden a entendre i aterrar aquesta guia per fer política local per l'equitat educativa. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar