Dades obertes per a la recerca en educació

Completat

Estem convençuts que la recerca és necessària per conèixer la realitat educativa del país, avaluar-ne els resultats i, conseqüentment, poder proposar mesures de millora quan calgui. La recerca fa el pas necessari entre les dades en brut i el coneixement. Per això, cal que les dades que la permeten estiguin a l’abast, sempre que sigui possible, de la comunitat investigadora.

Dades obertes per a la recerca en educació vol generar coneixement sobre l’accés a les bases de dades necessàries per a la recerca. Volem posar l’accent en quines bases de dades hi ha disponibles i quins criteris s’usen per cedir?les per a la recerca, al mateix temps que copsar l’opinió de la comunitat investigadora del país sobre l’accés a les bases de dades sobre educació. Ja disposem de l'explotació de les dades de l'enquesta a investigadors i investigadores del país sobre aquest tema i de les interessants reflexions del seminari amb experts i convidats de l'administració pública.

Actes

Actes anteriors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar