EDhack Raval

Ets una persona inquieta i compromesa? Vols aprendre un mètode d’innovació àgil basat en l’acció? T’atreveixes a descobrir i experimentar el potencial de crear i treballar en equips híbrids per fer avançar l’educació? Doncs el projecte EDhack Raval està pensat per a tu!

L'EDhack és un fusió entre els conceptes Educació (ED) i Hackató (Hack), una gran trobada oberta i gratuïta de 2 dies on persones diverses treballen en equips per transformar l’educació d’un territori específic abordant reptes educatius del seu context.

Per què un nou model de hackató? 

El model EDhack aporta molts avantatges per a la millora de l’educació respecte altres metodologies creatives:

  • El seu format intensiu i potent, amb l’organització d’un esdeveniment immersiu de 2 dies, accelera la innovació.
  • A l’estar basat en la cultura oberta, l’EDhack suposa un autèntic canvi de paradigma, passant d’un model tancat i privat d’innovació educativa a un de socialment construït. 
  • La seva principal força és l’aprenenentage i la col·laboració entre persones per generar valor a la pròpia comunitat.
  • Té la capacitat d’atraure nou talent compromès, aglutinant persones de perfils diversos.
  • Compta amb el suport de mentors que acompanyen als equips en els processos de creació de solucions i oferint les seves experiències, recursos i contactes.
  • La metodologia EDhack està orientada a resultats, basada en una filosofia de treball àgil, i específicament pensada per alliberar tota la potencialitat de la intel·ligència col·lectiva donant respostes concretes i reals a un territori específic.

Com funciona?

L’EDhack consta de 3 moments clau en la creació de solucions:

  1. COnnecta amb persones i amb les seves idees i experiències: fase en la que es creen equips de treball i es delimita el focus del repte que es vol abordar.
  2. COnstrueix els prototips reals que donen resposta al repte d’una manera única: segona fase dirigida al prototipat àgil de solucions o productes viables.
  3. COmparteix les solucions i els aprenentatges: tercera i última fase en la que tots els equips donen a conèixer a la resta de participants les solucions cocreades.

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhackRaval.  

 

Vídeos

1. Vols saber què és l'EDhack Raval?

2. Com funciona l'EDhack Raval?

3. Jo puc participar a l'EDhack Raval?

Com acompanyem les transicions educatives per garantir l’èxit escolar? #joacompanyo

Com connectem els actors educatius del barri per crear més i millors oportunitats? #joconnecto

Com enfortim les famílies perquè siguin motors de la millora educativa? #joenforteixo

Com personalitzem els aprenentatges per evitar l'abandonament escolar? #jopersonalitzo

EDhack Raval - Laboratori d'innovació educativa per crear solucions

Actes

Actes anteriors

Donen suport

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar